Yeniköy 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:20-14.50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tubitak 4006 Ortaokul ve Lise Proje Çalışmasına 13 proje ile başvuru yaptık. Okuma ve yazma problemi olan öğrencilere yönelik faaliyetler 8.Sınıflara LGS YE Hazırlık kapsamında Branş öğretmenlerimiz tarafından GÖNÜLLÜ olarak etütler verilmektedir.

Telefon - 05432042119

WEB - https://yenikoy15temmuzsehitlerioo.meb.k12.tr

Adres - YENİKÖY MAH. YENİKÖY KÜME EVLERİ NO: 66 İÇ KAPI NO: 1 ÇÜNGÜŞ / DİYARBAKIR

Yerleşim Yeri - Yeni okulumuz 2014-2015 eğitim-öğretim yılında açılmıştır

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çüngüş ve Çermik´e eşit mesafededir. Öğretmenlerimiz Çermikte kalmaktadır.